Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
абе де да знам как да се опиша
Автор: karamelo Категория: Спорт
Прочетен: 56304 Постинги: 45 Коментари: 27
Постинги в блога от Юли, 2009 г.
2  >  >>
27.07.2009 20:48 - ново и чисто!
ново  и чисто !   звучи като реклама за  прах за пране на леля мария!  и   за подобрител   против петна-вениш!И за      финал   ароматизирани     с   ленор   -  гербер!       Дано специално за   мен двама министри-  на мястото   на   Стефан Д анаилов и    любимия   ми министър-   Даниел   Вълчев    оправдаят    доверието  ине излязат     някои калпазани ! Да се окажат     Фалшиви   нарциси!   ЗАЩОТО ТИЯ  ДВА ПОСТА  СА СЪЩО И МОЖЕ БИ НАЙ-ВАЖНИ ЗА ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ НА    БЪЛГАРСКАТА       НАЦИЯ! image
Категория: Политика
Прочетен: 351 Коментари: 0 Гласове: 1
ТОВА Е  НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ ! ТОВА НЕ Е   МАФИЯ  АМИ   СИ Е НАПРАВО ЗА РАЗСТРЕЛ!
 


image

Това е първият такъв случай в България, когато мечка се убива, за да се вземат нейни органи

Ужасяваща гледка на частично разфасована кафява мечка порази жители на село Влахи. Те открили безжизнения труп на животното в петък на два километра над селото във водите на река Косовска, предаде Стандарт.

Веднага за инцидента са информирани полицията в Сандански и Регионалната инспекция по околна среда и води в Благоевград. В събота експерти и полицаи са направили оглед на място. Установено е, че са отрязани предните лапи и гениталиите на женската мечка и е извадена жлъчката й.

Според специалисти месото от предните лапи е деликатес, а самите лапи са ловен трофей. Жлъчката пък е много скъпа, защото се използва в източната медицина. Те обаче нямаха обяснение защо са изрязани гениталиите на животното, което е на възраст над пет години и поне веднъж е раждало.

Установено е, че мечката е повалена с няколко изстрела. След това е била приготвена, за да бъде смъкната кожата й. Направени са били срезове, за да се одере, но нещо явно е подплашили убийците и те са зарязали трупа на тежащото над 100 кг и дълго над 1,5 м животно.

"Направи ни впечатление, че срезовете са направени много професионално. Това е първият такъв случай в България, когато мечка се убива, за да се вземат нейни органи. Досега ги убиваха било за месо, било за мас, било за кожа. По света обаче тези случаи не са рядкост. Много е възможно и тук да се заражда мафия, която да върти търговия с органи на мечки", смятат експерти.

СЛЕД КАТО   ГО   ПРОЧЕТОХ        НЕ    МОЖЕХ ДА          ПРОУМЕЯ      КАК       МОЖЕ    ДА СЪЩЕСТВУВА           ТАКАВА          ЖЕСТОКОСТ !        А          СЕ        ГОРДЕЕМ     С    ЧОВЕШКИЯ СИ      РОД!     НИЕ    ЧОВЕЦИТЕ         СМЕ              ПО-ГОЛЕМИ     ХИЩНИЦИ        ОТ   ТЯХ      !         АКО        ТАКА         ПРОДЪЛЖАВА          ТОВА      ПО         ОТНОШЕНИЕ        НА         ПРИРОДАТА         НАИСТИНА              ЩЕ СЕ ЗАТРИЕМ    ОТ            ВСЕЛЕНАТА!         ТЕЗИ ХОРА           -ХОРА ЛИ          СА     ИЛИ        ХИЩНИЦИ   В          ЧОВЕШКИ ЛИК?      НЯМАТ ЛИ   ДУША ?   ВМЕСТО  ДА        ГЛЕДАМЕ     ДА   ЗАПАЗИМ        ФЛОРАТА       И        ФАУНАТА        НА          ПЛАНЕТАТА       ХОРАТА         УНИЩОЖАВАТ       ВСИЧКО     ПО-ПЪТЯ СИ!


Категория: Новини
Прочетен: 539 Коментари: 0 Гласове: 3
България наказа Куба за втори път, но сега с 3:0 браво ! Направо ги размазаха ! Те не можаха да се окопитят какво става.Получи се много добър мач както Сашо  Йовков каза това беше най-добрия мач досега.Нашите момчета бяха върхът!image

Националният ни отбор по волейбол отнесе Куба с 3:0 гейма (25:22, 25:21, 25:21) във втория мач между двата тима от група „С” на волейболната Световна лига, който се игра във варненската зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта. 

Първият гейм бе спечелен с 25:22 точки от нашите момчета, но въпреки това домакините показаха изключително стабилна игра е сравнение с вчера. Първата техническа пауза дойде при резултат 8:7 в полза на домакините. 

След това момчетата на Силвано Пранди наложиха играта си, а втората почивка дойде при резултат 16:13. Кубинците обаче отвърнаха на натиска на "лъвовете" ни, но  в края на гейма отново блеснаха Матей Казийски и Владо Николов, които с изпълненията си затвориха частта в наша полза. 

Във втория гейм двата отбора започнаха да играят много агресивно и мачът вървеше точка за точка. Първата почивка дойде при резултат 8:7 в полза на нашите юнаци. Втората такава обаче дойде при резултат в полза на гостите - 16:15.  След като се поднови играта възпитаниците на Силвано Пранди заковаха 4 бързи точки в полето на кубинците и изведоха резултата до 19:16. Това донесе известно спокойствие в играта на нашите и им помогна да затворят частта на 25:21 в наша полза. 

В третия гейм "лъвовете" ни започнаха със самочувствието на победители. До някаква степен това не се хареса на гостите, които се бореха със зъби и нокти да не допуснат втора загуба от момчетата ни. Съпротивата на кубинците не продължи дълго, след като отново Николов и Казийски показаха, както във първата част, на какво са способни и българският отбор дръпна в резултата с 16:11. От там нататък възпитаниците на Пранди взеха нещата в свои ръце и взеха, както гейма с 25:21, така и извоюваха втора победа за България над Куба.

БРАВО МОМЧЕТА ! браво ЛЪВОВЕ!
Категория: Спорт
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове: 0
Фантастичен обрат за България срещу Куба САМО ТАКА!ЮНАЦИТЕ СЕ СЪБУДИХА ОТ СЪН НАЙ-ПОСЛЕ ТАКА СЕ ИГРАЕ .Скрихме им ние топката на тия кубинци.Спретнахме им пък ние един танц върху жарава по-български.направихме  ги нестинари.Много съм щастлива направо още не мога да повярвам.Ето така трябва да играят всеки път със самочувствие БРАВО! на тях че за пореден път ни повдигнаха българския дух.image  
Категория: Спорт
Прочетен: 1026 Коментари: 4 Гласове: 0
11.07.2009 18:50 - танго
ммай такова танго ще ни спретнат че ще ни скрият топката  ужас! късмета ни няам думи ще ходим доста замаяни от това ТАНГО като гледам ще е 3:0! абе СЪДБА!
Категория: Спорт
Прочетен: 320 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.07.2009 18:54
утре в 17:30 започва мача е аз разбира се съм залепена плътно на телевизора и ще чупя пръсти от напрежение .Направо незнам дано да има повод за радост много ми се иска ,каквото но ни е писано УСПЕХ МОМЧЕТА!
Категория: Спорт
Прочетен: 667 Коментари: 1 Гласове: 0
За пореден път ще тръпнем в  очакване какво ще се случи в залата.Дали кубинците с финес и огнен ритъм  ще ни отупат или ние като домакини ще защитим честа си.Като се има предвид тяхната класа дано и ние да покажем ,че сме достойни да присъстваме в лигата.12-те избраници на Орландо Самюелс, които спечелиха 4 точки с чиста победа 3:0 и загуба с 2:3 в Хабаровск срещу  Русия сега се изправят срещу нас дано да удържим на атаката за да не ни поведат в едно огнено танго с резултат  3:0.imageда им пошелаем успех!imageУСПЕХ!
Категория: Спорт
Прочетен: 396 Коментари: 0 Гласове: 0
07.07.2009 18:35 - МАЙКЪЛ
Michael Jackson Will You Be There From: aliveagain2006 | 6,513,305 views Michael Jackson"s "Will You Be There" video. Днес  СВЕТЪТ ще   каже  последно СБОГОМ.Поклон пред  паметта му! Но мисля че той като звезда ще остане да грее на небето завинаги.Няма да имам сърце довечера да гледам погребението му .Така се чувствах  когато почина  ЛУЧАНО ПАВАРОТИ.Гледах погребението му беше в родния му град и беше много тежко усещането.Незнам на кой блогър бяха думите ""ГОСПОД СИ ВЗЕ  АНГЕЛА ОБРАТНО"".Дано не ми се сърди за думите много точно казано за Майкъл Джексън.Отива си от земята  за да изгрее на Небето
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 359 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.07.2009 19:07
06.07.2009 19:57 - Целувката
ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ДЕНЯ НА ЦЕЛУВКАТА!Ако не сте целунали никого днес, побързайте - 6 юли е Международният ден на целувката . Учени: Целувката удължава живота imageКОЙТО  НЕ СЕ Е ЦЕЛУНАЛ ОЩЕ ДА ДЕЙСТВА ! И такъв ден измислиха!
Категория: Забавление
Прочетен: 322 Коментари: 0 Гласове: 0
06.07.2009 12:55 - СЛАДУР
imageЕй човек да ти завиди  за само доволната физиономия .ВИЖТЕ го само как се е ухилил само някой да не му сецне усмивката нещо!Да лъже колко иска поне да му остане усмивката че Софиянски да има компания .
Категория: Политика
Прочетен: 355 Коментари: 0 Гласове: 0
06.07.2009 12:45 - /бойко
Бойко Борисов: Шварценегер в бг вариант- как пък не ! Има си представа той от Шварценегер и на малкия му пръст не може да се опре  и той е от ония дето казват ~ама ний не  сме от тях ~.Ще го видим и него дали и как ще ни оправи е ще ни оправи така хубаво че..........imageС тоя поглед сякаш ни казва `ВИЕ КАКВО СЪМНЯВАТЕ ЛИ СЕ НЯМА  СТРАШНО БЕ ЩЕ ВИ ОПРАВИМ~
Категория: Политика
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове: 0
И сега ще ми е кофти цял ден от тая загуба тъкмо малко самочувствие в   повече че сме българи и пак в кереча .Що все на нас бе хора ей много ми е гадно значи не е честно все ние да сме битите.Те тъй са ни върнали ""жеста"",че просто нямам думи направо са ни утрепали от бой като сумисти тежка категория -категория петел .Така са ни духнали под лъвската опашка ,че  очичките са ни станали японски от мъка за загубата.Кофти сумистите си казаха  тежката дума Уви за надеждите.
Категория: Спорт
Прочетен: 650 Коментари: 1 Гласове: 0
04.07.2009 20:30 - /Браво Лъвове !
Много се радвам за успеха на нашите волейболисти ,показаха класа  и разбиваща игра.Мачът до последно беше оспорван  много раздвижен и интересен .Японците също не останаха по-назад и до  последно демонстрираха своята класа .Просто мача беше на много високо ниво дай боже така да продължават за напред така да играят,за да изпитваме всеки път такова удовлетворение от всяка  следваща  победа.И което е още по-важно че така повдигаме нашето самочувствие че сме българи и че за нас има място на стълбичката.Дано и утре да им връчим по една българска роза за спомен а те от мъка за загубата да си направят едно голямо харакири .Браво момчета и утре да имате късмет!
image c imageИзвоювахме сладка победа в Япония
България записа трудна, но сладка победа над Япония с 3:1 гейма в мач от група "С" на Световната волейболна лига, ...
Категория: Спорт
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 04.07.2009 20:31
03.07.2009 23:43 - Левски
Е левски как може бе такова нещо да паднете от тия комшии и после да се правят на важни че пак са ни били то само контрол а
 
Категория: Спорт
Прочетен: 392 Коментари: 0 Гласове: 0
03.07.2009 00:44 - волейбол
Да видим дали Величието на България ще блесне в събота или  Японците ще ни направят едно голямо харакири.Много ми се иска да ги отупаме но кот ръка покаже ,дано късмета да е с т ях  да се представят достойно като български лъвове за каквито все  се  хвалим че сме такива .УСПЕХ!
Категория: Спорт
Прочетен: 896 Коментари: 3 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: karamelo
Категория: Спорт
Прочетен: 56304
Постинги: 45
Коментари: 27
Гласове: 259
Архив
Календар
«  Юли, 2009  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031